Feedback box

Just talkie...

Moderator: Moon Safari Guides

Postby waiu » Sat Apr 09, 2005 3:45 pm

apollo wrote:Did the blue color become fluo or is it just me dreaming it? Maybe a bit discreter blue would be better?

You´re right. I´ll decrease the hue.
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

 

Postby waiu » Tue Apr 19, 2005 11:48 am

Airtonia wrote:I still have to log in twice :roll: . And new topics aren't highlited :roll: . But hey, we are organisation now. That's a good thing, I suppose. :wink:


You´re right airtonia, there was a cookie problem. If you delete your airfrenchband.org cookies manually and restart your browser, the problem should be gone then.
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

Postby Airtonia » Wed Apr 20, 2005 10:01 am

Hey, thanks!
AiR
User avatar
Airtonia
La femme d'argent
 
Posts: 357
Joined: Tue Oct 26, 2004 12:05 am
Location: London, UK

Postby Airtonia » Thu Apr 21, 2005 12:00 pm

Yeah, now the new topics are highlighted ... even when I already READ them! :x I bet these things happen to me only... :lol:
AiR
User avatar
Airtonia
La femme d'argent
 
Posts: 357
Joined: Tue Oct 26, 2004 12:05 am
Location: London, UK

Postby apollo » Thu Apr 21, 2005 12:03 pm

Airtonia wrote:Yeah, now the new topics are highlighted ... even when I already READ them! :x I bet these things happen to me only... :lol:


I have the same "problem". It's not just you. :wink:
User avatar
apollo
Synthesizair
 
Posts: 943
Joined: Sun Nov 28, 2004 10:31 am
Location: Gent

Postby waiu » Thu Apr 21, 2005 1:09 pm

This f*cking sh*t is f*cked up! Damn.... sorry. :oops: :wink:
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

Postby waiu » Fri Apr 22, 2005 10:21 am

You can use this link http://www.airfrenchband.org/forum/inde ... ark=forums to mark all forums as read, until i found the problem.
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

Postby chris » Wed May 04, 2005 8:10 pm

technical problems....

Opera 8.0 (final) just logs out every time you close the window. Version 7.54 is fine, as I remember it was fine with v8.0 beta, too. I changed version while you/waiu moved the forum. I guess it's a browser related problem. :?

And for the highlighetning problem: Opera 8 doesn't recognize read topics but Opera 7.54 does?!?! Is it still a browser related problem or did you find the bug?
I do eat my beat. . . ABC851
User avatar
chris
Moon Safari Guide
 
Posts: 433
Joined: Mon Aug 09, 2004 6:17 pm
Location: Augsburg/Munich, Germany

Postby apollo » Fri Jun 03, 2005 4:18 pm

Any chance on getting the shoutbox back waiu?
User avatar
apollo
Synthesizair
 
Posts: 943
Joined: Sun Nov 28, 2004 10:31 am
Location: Gent

Postby waiu » Fri Jun 03, 2005 6:22 pm

yes! 8)
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

Postby chris » Sat Jun 25, 2005 9:46 am

now Opera logs in automatically using WAND PASSWORD. I pushed the wand-button next to the adress bar (or push Strg+Enter)
I do eat my beat. . . ABC851
User avatar
chris
Moon Safari Guide
 
Posts: 433
Joined: Mon Aug 09, 2004 6:17 pm
Location: Augsburg/Munich, Germany

Postby waiu » Sat Jun 25, 2005 10:08 am

What does that mean?
User avatar
waiu
admin
 
Posts: 1370
Joined: Thu Aug 05, 2004 5:23 pm
Location: Lübeck, Germany

 
PreviousNext

Return to Off topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron